Wat kan een human design coach voor jou betekenen?

Een human design coach helpt om je te leren te leven met het unieke menselijke lichaam en de talenten die daarbij horen. Een human design coach helpt bij het ontdekken van datgeen wat je als persoon belangrijk vindt. Er wordt gekeken naar doelen die worden gesteld, uitdagingen die kunnen worden nageleefd en belemmeringen die passeren op het pad. Het uiteindelijk doel van de coaching is ook dat er meer zelfvertrouwen wordt opgebouwd en tevens een meer gestructureerd leven.

Hoe werkt een human design coach?

Een human design coach houdt zich bezig met persoonlijkheid. Een human design coach maakt gebruik van astrologie, van chakra’s en van i Ching. Andere coaches houden zich juist weer meer bezig met algemene technieken. Beide soorten coaches werken toe naar hetzelfde doel. Alleen is de human design coach net iets meer bezig met het innerlijk, en de opbouw van de persoon. Een human design coach gaat dieper en gedetailleerder in op wat er aan de hand is.

Wat is het voordeel van een human design coach ten opzichte van andere coaches?

Een human design coach probeert in te spelen op je bewustzijn. Omdat een human design coach bezig is met je bewust te laten worden van je eigen persoonlijkheid en om je erachter te laten komen wat je talenten zijn word je hierdoor als vanzelf bewuster van wie of je bent. Verder is een human design coach ook bezig met het opstellen van en werken naar doelen en het opstellen van uitdagingen waar naartoe gewerkt kan worden. Het human designsysteem kan je verder helpen goed overwogen beslissingen te nemen, omdat het besluit eerst uitgebreid is ontleed voordat het tot stand komt.

Een human design coach is ook bezig met aanleren hoe je jezelf kunt accepteren, waardoor er ook zelfvertrouwen ontwikkeld of vergroot wordt. Verder wordt er ook gewerkt aan persoonlijke groei omdat er actief aan de slag gegaan wordt met persoonlijke talenten die verder ontwikkeld worden. Als laatste kan een human design coach ook helpen contacten en relaties met anderen te verbeteren omdat een human design coach helpt inzicht te geven in de verschillen die bestaan tussen mensen en de kracht van het individu. Het begripsniveau naar anderen toe wordt hierdoor groter, waardoor een contact als vanzelf ook beter wordt. Dit kan ook toegepast worden in een relatie, waardoor een breuk zelfs voorkomen kan worden, mocht die ter sprake zijn.

Tip: Evelien van Es