DermaQuest: essentieel bij het verwennen van de huid

Voetpijn hielspoor centrum voor gezond zijn blogheader

Net als geen ander weet jij ook dat de huid van het gezicht zeer belangrijk is. Niet alleen is dit je visitekaartje, maar je gezicht is ook vaak het eerste wat men ziet. DermaQuest staat bekend om haar goed ontwikkelde en klinische bewezen huidproducten. Door de aanwezigheid van plantenstamcellen, peptiden en vitaminen hebben de producten van DermaQuest een hydraterende en beschermende werking.

Ideaal voor meerdere huidtype

DermaQuest weet dat vrouwen hun huid goed willen onderhouden en schermen. Echter is elke huid anders en heeft iedere huid een andere vorm van huidaanpak nodig. In de webshop van Derma Care vind je een uitgebreid assortiment van DermaQuest producten. Deze producten richten zich op het beschermen, corrigeren, hydrateren en het reinigen van de huid. Aan de hand van je huidconditie kun je kijken naar welk product het beste bij jou past!

Hoe bepaal je de conditie van je huid

De huidconditie kun je bepalen aan de hand van een aantal te doorlopen stappen waarin het vochtgehalte en je vetgehalte wordt bepaald.

Om het vochtgehalte van je huid te bepalen kun je aan de hand van een aantal vragen bepalen of je beschikt over een vochtarme of vachtrijke huid. Stel jezelf de vraag of er fijne lijntjes ontstaan wanneer je huid beweegt, bepaal of je huid een matte of doffe teint heeft en ga na of er veel oogrimpels aanwezig zijn door je oog half dicht te knijpen. Als één van deze vragen beantwoord is met een ja, heb je een vochtarme huid. Zo niet, dan mag je genieten van een vochtrijke huid.

Het vetgehalte van de huid kan in kaart worden gebracht door jezelf vier vragen te stellen. Voelt je huid een beetje schraal als je geen dag- of nachtcrème gebruikt en heb je soms last van droge schilfertjes of kloofjes in je huid? Heb je snel last van een trekkerige huid of heb je het idee dat crèmes in het algemeen snel worden opgenomen door je huid? Mocht één van deze vragen beantwoord zijn met een ja, dan heb je een vetarme huid. Zo niet, dan mag je genieten van een vetrijke huid.